A Kamara-Kör koncertje Keszthelyen

A Kamara-Kör augusztus 17-i, a változékony időjárás miatt elmaradt koncertje augusztus 26-án, délután 5 órakor Keszthelyen, a Festetics Kastély Tükörtermében lesz megtartva.
Regisztráció a +36 20 325 0260 telefonszámon.
A belépés ingyenes, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Kérjük a koncertre időben érkezzenek a regisztrációs rendszer miatt. A belső helyszínen, teremben kérjük viseljenek maszkot! Köszönjük!

„Fiatalok, tehetségesek, és végtelenül lelkesek. Ennél többre nincs is igazán szükség ahhoz, hogy a zeneakadémistákból álló Kamara-Kör koncertjei érdemesek legyenek a figyelmünkre.” Fazekas Gergely zenetörténész hivatkozott így a fiatal zenészekből álló társaságra, akiket Radnóti Róza formált egy csapattá azzal a céllal, hogy tanuljanak egymástól és hatással legyenek egymás zenei ízlésére és érdeklődésére. A Kamara-Kör tagjai közül idén Radnóti Róza mellett Varga Oszkár és Matuska Flóra érkeznek a Klassz a pARTon! fesztiválra: a zongorás triónak látszó csapat három duóra írt kompozíciót szólaltat meg Janáček és Kodály műveiből. Radnóti Róza művészi felfogása zenésztársai játékát is áthatja: „Előadóművésznek lenni csodálatos kihívás, feladat és felelősség; minden egyes újonnan megismert zenemű egy felfedezés, melyben izgalmas folyamat megérteni, s megtanulni átérezni a zeneszerző által leírtakat.”

Műsor:

Janáček: Pohádka
Kodály: Duó hegedűre és gordonkára Op. 7
Janáček: Szonáta hegedűre és zongorára

A koncert a Köszönjük Magyarország! program támogatásával valósul meg.

A műsor és helyszínváltozás jogát fenntartjuk.
A koncerteken fotó- és videofelvételek készülnek, amelyeket a Cimbora Alapítvány promóciós célokra használ fel.