A MOL Alapítvány zenei tehetségeinek koncertje

A MOL Alapítvány Tehetségtámogató Program – a tehetség, a tudás, a szolidaritás és a közösségi értékek támogatásával – évről évre szakértő zsűrivel együttműködve segíti fiatal zenészek szakmai fejlődését. A támogatott fiatal művészek a kezdetektől fogva jelen vannak a Klassz a pARTon fesztiválon, ahol megmutathatják tehetségüket és egyéni hangjukat.
Balog Benedek fiatal kora ellenére több országos és nemzetközi versenyen szerepelt sikerrel. Évek óta tagja a Szent István Király Zeneiskola Szimfonikus Zenekarának, amelynek élén már szólistaként is játszott. György-Horváth Zente párhuzamosan tanul népzenét és klasszikus zenét. Saját, héttagú zenekara a Z-Generáció, amelyben testvéreivel és barátaival
muzsikál együtt. Hotzi Panni Európa számos országában koncertezett szólistaként és kamarazenészként. Jelenleg a Zeneakadémia doktorandusz-hallgatója. Nemes Réka a Győri Filharmonikus Zenekar fuvolaművésze, aktív kamarazenész és elhivatott pedagógus, aki mindemellett sikerrel tevékenykedik a komolyzenei menedzsment területén is.

Műsor:

Popper: Magyar rapszódia
Dvořák: Rondo, op. 94
Lalo: Spanyol szimfónia – 1. tétel
Rahmanyinov: Vocalise
Bartók: 1. rapszódia, BB 94 – 1. tétel
Karg-Elert: Sinfonische Kanzone, op. 114
Bartók: 3 csíkmegyei népdal, BB 45
Haydn: 1. londoni trió, Hob.IV:1

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött a klasszalmadiregisztracio@gmail.com e-mail címen.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

Esőhelyszín: Magtár Vörösberény (8220, Balatonalmádi, Thököly utca 1.)