Simon Izabella zongoraművész & Budapesti Vonósok Kamarazenekar

Könnyed, mégis a legmagasabb színvonalú zenére, igazi örömteli együttjátékra számíthatnak azok, akik ellátogatnak Simon Izabella és a Budapesti Vonósok estjére. A koncertet Mozart ragyogó szerenádja, a Kis éji zene nyitja, majd a szerző 1782-ben komponált A-dúr zongoraversenyéé lesz a főszerep. Szólistaként Simon Izabella lép színpadra, akit elhivatott kamarazenészként, kamarazene fesztiválok művészeti vezetőjeként és nagysikerű gyerekprogramok megálmodójaként is ismerhet a közönség. A zongoraművésznő a londoni Wigmore Halltól a New York-i Carnegie Hallig a világ legnevesebb koncerttermeiben lépett közönség elé, és szólistaként a magyar zenekarok mellett olyan világhírű nemzetközi
együttesekkel dolgozott együtt, mint a Kremerata Baltica, a Chamber Orchestra of Europe vagy a Camerata Bern. Ugyancsak a hazai koncertélet pótolhatatlan szereplője a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, melynek zenészei egytől egyig a szólistákra jellemző lelkesedéssel és intenzitással játszanak.

Műsor:

Mozart: F-dúr divertimento, K. 138
Mozart: Kis éji zene, K. 525
Mozart: A-dúr zongoraverseny, K. 414

közreműködik:Simon Izabella-zongora

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött a klasszalmadiregisztracio@gmail.com e-mail címen.A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Esőhelyszín: Magtár Vörösberény (8220, Balatonalmádi, Thököly utca 1.)

A regisztráció az esőhelyszínen való megtartás esetére szól,
ülőhelyek érkezési sorrendben szabadon választhatóak, erre a koncertre a regisztrált helyek elfogytak!

A változékony időjárás miatt a koncert a Vörösberényi Magtárban / Magtár Vörösberény (8220, Balatonalmádi, Thököly utca 1.) lesz, megértésüket köszönjük! A könnyebb azonosítás kedvéért kérjük a jelentkezés sorszámait is mondják majd érkezéskor. Kérjük a koncertre időben érkezzenek a regisztrációs rendszer miatt. A belső helyszínen, teremben kérjük viseljenek maszkot!
Üdvözlettel:
Klassz a pARTon