Szabadtér

Balatonalmádi, Szent Erzsébet liget

Kedvelt üdülőváros a Balaton északi partján Veszprém közelében. Vonzó elhelyezkedése és sok sikeres rendezvénye miatt ismert turisztikai célpont.
Galéria

Balatonfüred, Vaszary Kert

Balatonfüred Magyarország legnagyobb tavának északi partján helyezkedik el.Kitűnő adottságai miatt kedvelt üdülőhely és a város számos híres rendezvénye látogatható itt évről-évre.
Szabadtér

Balatonfűzfő, Mámai templomrom

A csendes, barátságos, rendezett település kedvező természeti és épített adottságaival várja az idelátogatókat.
Strand

Balatongyörök, Községi strand

Balatongyörök az északi Balaton-part egyik gyöngyszeme, Keszthelytől 10 kilométerre, a Keszthelyi-hegység lábainál helyezkedik el.
Szabadtér

Balatonkenese, Széchenyi park

Balatonkenese a Balaton keleti kapujának gyöngyszeme! A város festői környezetben, szőlőhegyek és a Balaton ölelésében fekszik. Gyermekes családok és a minőségi élményeket keresők kedvelt helyszíne.
Kert

Dörgicse, Landhaus Dörgicse

Dörgicse a Balaton-felvidék egyik legszebb települése, amely csupán 4 km-re fekszik a vízparttól. Árpád-kori templomromjai, a szőlőhegyek, a levendulamezők, a jellegzetes kőházak, a Balaton  látványa minden látogatót elvarázsol.
Intézmény

Felsőörs, Snétberger Zenei Tehetség Központ

Felsőörs páratlan természeti adottságú környezetben, a Balaton-felvidéken, a tóparttól mindössze 4 kilométerre fekszik.
Szabadtér

Fertőd, Esterházy Kastély Franciapark

Győr és Sopron között, Soprontól délkeletre, a Fertő-Hanság kistájon fekvő település. Műemlékein, egyéb nevezetességein kívül a térség gazdasági és kulturális központja.
Strand

Gyenesdiás, Diási játékstrand

Gyenesdiás egy kedves kis Balaton parti település Keszthelytől 2, Hévíztől 7 km-re. A nagyközség a Nyugat-Balaton régió egyik legintenzívebben fejlődő települése, turisták által kedvelt családbarát üdülőfalu.
Galéria

Gyulakeszi, Csigó Malom

Gyulakeszi község a Balaton-felvidéken, Tapolcától alig 4 kilométerre, a Csobánc hegy nyugati lábánál fekszik a 7316-os úton.
Múzeum

Keszthely, Helikon Kastélymúzeum Festetics-Kastély

Keszthely a Balaton fővárosa – a település több olyan vonzerőt egyesít magában, melyek külön-külön is érdemesek a látogatásra.
Szabadtér

Keszthely, Zenepavilon

Keszthely a Balaton fővárosa – a település több olyan vonzerőt egyesít magában, melyek külön-külön is érdemesek a látogatásra.
Szabadtér

Vászoly, Víziszínpad

A Balaton-felvidéki táj, hangulat és építészet minden jellegzetességét felmutató Vászoly falu, Balatonfüredtől kb. 15, Aszófőtől 10, a tótól 5 kilométerre található.